Facebook

Beoordelingen van Pizzeria Pinokkio Hillegom

Recente recensies van Pizzeria Pinokkio Hillegom

5 sterren na 285 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer efficiënt, en sneller dan de verwachting was.

, 16-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza en shoarmaschotel heerlijk alleen patat beetje slap

, 07-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Pizza was super!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In de stromende regen een vriendelijke bezorger die stipt optijd is... op zeker een dik compliment waard

, 30-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op zondagavond snellere bezorging dan aangegeven, dus helemaal top! Pizza’s waren goed belegd en perfecte temperatuur.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelde pizza's waren heerlijk en warm echter hebben we er ruim 1,5 uur op moeten wachten terwijl de verwachte bezorgtijd 45min was. Na een telefoontje met vraag waar pizza's bleven, kregen we 2 drankjes aangeboden ter compensatie.

, 19-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker eten, verrukkelijke spareribs

, 18-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten. Goed en vers. Zoals je het daar in het restaurant krijgt krijg je ook zo lekker thuis.

, 16-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect

, 12-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was prima en voor de in geschatte levertijd.

, 10-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geen aanmerkingen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, pizza's waren prima maar wel prijzig, liever de pizza prijs naar beneden ipv " gratis" blikje fris..

, 02-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk warne pizza optijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had saté besteld. Eén spies had alleen rauw vlees, niet te eten. Dat is dus een dure saté geweest.

, 20-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij eten altijd graag bij u in de hoofdstraat. Als wij bestellen met bezorging merk ik op dat de laatste keren de pizza s te veel zijn afgekoeld. Eerlijk gezegd heeft het gratis drankje voor mij geen meerwaarde. Liever zou ik gratis bezorging hebben. In dat geval geef ik de bezorger een fooitje.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit van het eten is eigenlijk altijd goed. Pepersaus is echt een aanrader. Wij bestellen er regelmatig, op zondag kan de bezorging wat langer duren(zoals bij meer maaltijdbezorgers)

, 11-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles prima in orde.

, 05-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en prima eten. Erg mals vlees, lekker! Moet eerlijk zeggen dat het wel erg veel was per portie, het zou zelfs nog wat kleiner mogen, zeker omdat er nog patat bij zat. Zal niet de laatste bestelling zijn!

, 03-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd erg lekker

, 02-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

vandaag besteld en het was deze keer heerlijk als ze zo doorgaan winnen ze weer een klant terug ( TOP)

, 29-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was slecht ribs zwart aan de onderkant en de patat te hard door gebakken en de cola zat er niet bij.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top, plus gratis cola👌

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was erg lekker. Snel thuis bezorgd.

, 22-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en keurig op tijd geleverd

, 15-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza, met superleuke broodjes met kruidenboter. Al diverse keren besteld. Nooit problemen, en altijd lekker snel.

, 14-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit was zoals ik verwacht.. altijd goed bedankt ik heb ervan genoten Ik accepteer dat het druk was vandaag en een uur is lang genoeg. Vervolgens een half uur na de verwachte tijd gebeld. Na 10minuten kwam de bezorger met een incomplete bestelling 2uur na de verwachte bezorgtijd kreeg ik een mail dat de bestelling onderweg was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Twee pizza's besteld om 19:10, voor bezorgen om 20:00. Om 20:45 gebeld om te vragen waar de bestelling bleef. 'Pizza's zitten net in de oven en komen er zo aan. Sorry voor het lange wachten.' Pizza's werden uiteindelijk om 12:00 bezorgd. Erg vervelend dit! Als je niet waar kunt maken wat je belooft tijdens het plaatsen van de bestelling, dan wordt het tijd om je werkwijze aan te passen! Voor ons waarschijnlijk de laatste keer zo.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top weer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Te veel kruiden over de patat, hierdoor waren zij niet meer lekker voor consumptie.

, 10-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was heerlijk. Het beloofde gratis blikje cola niet geleverd. Vlees van shaslik was koud en taai. Komt door de sla,waarop het ligt. Apart verpakken in alluminiumfolie is aanbevolen.(net als broodje,dat wel warm was)

, 04-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's, lekker warm en goed op tijd.

, 29-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De saté was heerlijk mals met goede saus. Er zat een flinke portie patat bij. De bak rauwkost stelde echter niet veel voor en het bakje shoarmasaus smaakte niet echt bij het gerecht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Waren weer heerlijk de pizza's en mooi optijd

, 22-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk warm .en precies op tijd

, 21-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Pizza's waren prima, echt lekker. Jammer dat we twintig minuten langer moesten wachten dan de aangegeven tijd via de online bestelling.

, 15-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Werd meteen gebeld om meer duidelijkheid te hebben over mijn bestelling. Kwam binnen half uur aan en was heerlijk ?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde helaas half uur langer dan verwacht toen ik belde werd er gezegd hij is er met 5 minuten half uur later was hij er pas

, 18-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had de bestelling voor 20.15 gepland en het kwam al om 19.45. dat is een half uur te vroeg. Voor hetzelfde geld waren we nog niet thuis. Je kan niet voor niks je eigen tijd bepalen toch. Voor de rest was het prima. De bezorger zou het door geven maar weet niet of hij dat wel gedaan heb.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is erg lekker maar je moet er wel een paar uur geduld voor hebben.

, 09-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goede kwaliteit en op de afgesproken tijd betjes bezorgd ?

, 21-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Calzone pizza's erg mager gevuld.

, 11-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super goede kwaliteit, in alle opzichten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het zou beter zijn, als je iets besteld en je geeft aan de je deze per direct wil ontvangen. Dat je een keuze kan maken welke tijdstip, je kunt ontvangen. Wij hebben gisteren om 18.30 besteld en krijgen pas 20.30 ons eten. Dat vind ik wel erg laat. Geef dan aan voor dat je je bestelling gaat betalen, welke tijdstip je dit gaat krijgen en niet achteraf. Ik voel me toch misleid en je kunt de bestelling niet meer afzeggen. Een gemiste kans, ik weet niet of ik weer zou bestellen bij jullie. Ondanks dat het eten goed is en de porties groot zijn.

, 07-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza was lekker alleen koud toen we hem kregen, we moesten drie kwartier wachten!

, 26-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beloofde cola zat niet bij de bestelling en de bezorgtijd liep behoorlijk uit.

, 20-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd, lekker warm en super lekker, dat is de echte pizza bakker.

, 20-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas waren de pizza’s bij aflevering niet goed warm meer. We hadden dit bij de bestelling via de app wel als aandachtspunt meegegeven. Gaat dan meestal goed maar nu dus niet.

, 14-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

t is super geregeld en alles ging helemaal goed, perfecte levering en t eten was heerlijk! Top service ?

, 07-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza’s waren goed. Er zal geen sambal bij de Shoarma, die was wat flauw. De bestelling was er super snel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We moesten bijna 2 uur wachten op de bestelling. De shoarma pizza was heerlijk en zoals altijd krijg je veel waar voor je geld, de halve kip daarentegen bevatte relatief veel botten, pezen en was wat droog maar smaakte wel lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Best tevreden .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza had naar mijn mening iets langer mogen bakken maar was qua smaak prima en stipt op tijd.

, 27-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer snel, zelfs op 2e kerstdag! Kwaliteit als altijd; top

, 10-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was prima, alleen de gratis sprite die ik erbij heb gekregen was over de datum. Dus dat is een beetje slordig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd, uitstekende kwaliteit en hoeveelheid. Een 10!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles prima!

, 04-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeker voor herhaling vatbaar!snel bezorgd,eten was lekker,en kwam warm aan.

, 22-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jullie pizza’s zijn altijd fantastisch Lekker knapperig en dun. Voor mij meestal de calzone, mijn favoriet

, 09-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer lekker!

, 01-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten op zich was goed, maar al heel vroeg besteld (12.30 uur) voor ‘s avonds. Dan neem je toch aan dat je bestelling wel op tijd bezorgd kan worden en niet dat je een half uur na de gevraagde bezorgtijd nog moet bellen waar het blijft, erg slecht!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na 1,5 uur gebeld waar de bestelling bleef. Bestelling was nog niet gemaakt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snelle service lekker eten

, 27-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al moesten we al een uur wachten, kwam de bezorger ook nog 15 min later. Maar het eten was erg lekker, dus dat compenseert het weer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk eten

, 23-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon goed en lekker

, 22-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Wij bestelden online twee shoarmapizza's en wilden die om 17.30 uur afhalen. Het was goed verzorgd, want we hoefden niet te wachten. De kwaliteit van de pizza's was uitstekend. Dat wisten we eigenlijk al, want we eten regelmatig bij dit uitstekende restaurant.

, 16-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegetem maat weer voor de derde keer geen drankje erbij! Jammer als hier wel reklame voor gemaakt wordt! Maar eten is alsnog wel super!

, 05-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was bij drie van de negen pizza’s de vulling eraf geschoven tijdens vervoer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na iets langer dan een uur gewacht te hebben, kon ik eindelijk mijn lauwe/koude pizza opeten. Nog maar even in de magnetron gedaan. Heel jammer dit!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's en snelle bezorging!

, 12-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima manier om te bestellen, bestelling was duidelijk te volgen. Heerlijk gegeten.

, 10-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten echt genieten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en snel bezorgd!

, 29-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede en snelle bezorging, precies op tijd en heerlijk warm! Wij zijn vaste klant.

, 16-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zalig Ossenhaasgerecht!

, 15-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Warm, op tijd en lekker!

, 13-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza's en spareribs smaakten prima

, 14-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op zondagavond om 18.10 uur een bestelling geplaatst (met kindermenu). Vrij snel kregen we een berichtje dat de bestelling er ong. Om 19.15 uur zou zijn. Dit valt tegen, maar tja het is wel prime-time... Om 19.30 uur gebeld waar het eten bleef. Medewerkers moeten alles aan elkaar vragen en de laatste kon mij slecht verstaan en beet me lelijk toe dat ik beter in de luidspreker moest praten. Pas toen ze zelf bedacht had een rustiger plekje te zoeken, kon ze me verstaan. De ene collega zei, het moet nog gemaakt worden en duurt nog ong 25 min de laatste collega zei over 5 min komt het er aan. De waarheid bleek in het midden. Ruim anderhalf uur na bestelling is het geleverd en dat alleen omdat ik HEEL boos geworden ben. Er zaten kindermenu’s bij. 10 voor 8 eten is dan niet de bedoeling. Beetje jammer alleen dat het wel heel erg lekker was. Anders was het eens maar nooit meer. Als goedmakertje wat extra blikjes fris gekregen. Het eten is dus prima, maar bestel NIET op zond

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als de frietjes beter gekruid en gebakken waren was t n perfecte maaltijd geweest Lam was zalig en de maxi grill heerlijk

, 04-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza’s en mooi op tijd .

, 23-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2u. 15 min. wachten totdat eindelijk de artikelen worden bezorgd kan niet door de beugel. Of wij een volgende keer nogmaals bij Pinokio bestellen is zeer de vraag. Het eten is overigens prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Relatief eenvoudig bestel- en betaalproces. Pizza’s worden bezorgd in stevige dozen (april 2018). Temperatuur is goed maar pizzabodem mag iets krokanter.

, 20-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse pizza's! Drankjes waren in eerste instantie vergeten maar werden keurig nabezord. Topservice.

, 12-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Shoarma pizza en pasta met verse groente was van uitstekende kwaliteit en erg lekker. Wel tip , doe de patat niet in een plastic tasje bij de bestelling. Door condensvorming word de patat zacht.

, 08-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza en snel bezorgd!!!

, 02-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer super lekker de spareribs

, 26-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

pizza's lauw en ondanks vraag niet gesneden. Extra Spaanse pepers niet op pizza aanwezig. jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker

, 27-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Meer als een half uur te laat !

, 27-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is prima, bezorging duurde lang. Word gratis frisdrank beloofd, dit zit er niet bij....

, 26-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza's waren helaas aan de koude kant, wat een beetje jammer was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en ondanks drukte toch snelle levertijd!

, 17-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkerste pizza's in de omgeving!

, 22-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza's zijn top maar ook zeker de biefstuk is heel goed. Een echte aanrader om hier te bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en de lekkerste pizza's!

, 14-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk. Bezorging kwam 20 minuten later als geplande bezorgtijd.

, 31-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kipsate waren 2 stukken veel te doorbakken kipfilet drijvende in een bak bruine smurrie die door moest gaan voor saté saus. Niet te eten. Het grootste deel is in de afvalemmer beland.

, 25-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijke pizza en netjes bezorgd. ??

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Patat was hard vooral allemaal kleine harde stukjes en shoarma was niet warm. Lauw. Helaas normaal altijd goed.

, 11-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizzas waren heel lekker, zoals gewoonlijk. Alleen kreeg ik pizza SALAME ipv SALMONE......

, 11-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zelfs met alle wegen onder de sneeuw keurige bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gemakkelijk bestelproces, op tijd bezorgd en belangrijk: pizza’s lekker warm!

, 04-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed, snel en warm bezorgd. Top!

, 04-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb nu 2x besteld via deze site en beide keren word er een gratis blikje fris beloofd. Deze zat beide keren niet bij de bestelling maar stond wel op de bon. Beetje slordig.

Reactie van Pizzeria Pinokkio:Beste Romke, Wij stellen uw reactie erg op prijs. Bij deze bieden wij u onze welgemeende excuses aan. Wij zullen hier extra op letten om dit in de toekomst te voorkomen Met vriendelijke groet, Team Pinokkio

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Warm, lekker en snel. Pinokkio is een topper.

, 01-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd geleverd. Wat een service frisdrank erbij..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Over het algemeen meestal wel tevreden over Pinokkio. Gisteren (zondag) wel erg lang op mijn pizza moeten wachten daarnaast was de pizza ook nog eens koud.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza's waren goed alleen Jammer dat het gratis blikje frisdrank er niet bij geleverd was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

JammR dat er niet naar de opmerking gekeken is geen ui

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza's, goed op tijd en rekening gehouden met kinderportie. Super!

, 26-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza’s zijn super! Bezorging iets later dan gepland.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza's waren weer superlekker en heel vlot bezorgd (op een zondag). Geweldig!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Super goed gevulde pizza's, erg lekker allemaal !!

, 04-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Binnen een half uur op tafel... Perfect...

, 04-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizzas besteld via de website en kreeg wel 3 mails als antwoord, nl. bevestiging en over de tijd van bezorgen! Super goed geregeld en ook niet onbelangrijk, warm aangeleverd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en heerlijk

, 17-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

pizza was niet goed doorgebakken

, 12-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wonen niet in Hillegom. Oppasoma en opa. Pinokkio geadviseerd door de kleinkinderen. Zeer terecht. Goed werkende bestelservice via internet. Fantastische pizza's en uitstekende bezorging door een aardige jongeman. Helemaal niets op aan te merken !!!

, 12-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was goed alleen de bijbestelde tiramisu leek wel aardig door elkaar geschut en was geen tiramisu in te herkennen, de smaak was echter goed dus de manier van verpakken of vervoeren is niet juist.

, 07-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima en snelle service, kwartier eerder dan gepland op tafel! Súper!!

, 06-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Twee pizza's via de app besteld, sneller geleverd dan aangegeven. Was nu geen punt, pizza's waren gelukkig warm. Pizza mozzarella en basilicum? Basilicum erg mager (3 blaadjes). Verder okay. Twee gratis drankjes gekregen (blikjes fris).

, 17-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prime en snelle service!

, 16-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spareribs waren heel slecht! Heel droog en taai, leek wel of ze de dag ervoor al waren gemaakt. Dit is nu al de zo veelste keer en dat is erg jammer. Voorheen waren ze altijd goed, sinds kort een nieuwe kok ofzo?

, 15-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en was snel bezorgd !

, 08-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is top kwaliteit en 5 ster waardig. Alleen de website mag verbeter worden want na bestellen kwam de bestelling pas na 1 uur bij pinokkio aan en toen moest nog gemaakt worden. Maar toch voor herhaling vatbaar door de kwaliteit.

, 03-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnel bezorgd en was heerlijk! Aanrader!

, 03-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering.? Alleen ipv bestelde Fanta werd Sprite geleverd...??

, 01-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

4xV: Vers, Veel, goed Verwarmd en Vlug gebracht :)

, 28-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza snelle service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en optijd.

, 20-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heel smakelijk, lekker heet en volgens afspraak op tijd afgeleverd.

, 12-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect en binnen 20 minuten op tafel!

, 05-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super service en het eten is fantastisch. Pinokkio is mijn favoriete restaurant!

, 03-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten en keurig op tijd. Too

, 30-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd, goed warm en rekening gehouden met voorkeuren. Lekker gegeten weer!

, 29-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Binnen 20 minuten afgeleverd aan de deur! Súper service!!!

, 16-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service, lekkere pizza's

, 15-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom zéér snel op tafel, binnen 15 minuten...

, 11-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Binnen 10 minuten na bestelling ging de deurbel en werd de pizza gebracht!! Súpersnel en héérlijk!!!

, 01-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza's waren prima maar helaas wel verkeerd. Vanwege late tijdstip niet meer om laten ruilen. Had vegetarisch besteld maar een calzone shoarma gekregen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb nog nooit zo snel me bestelling thuis gekregen echt top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijke pizza en op tijd bezorgd.

, 24-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer snelle bezorging, op site stond 18:55 uur, maar bezorger stond al om 18:25 uur met de pizza voor de deur....

, 24-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling kwam 1,5 uur later pas aan. Erg laat. We hadden honger.

, 24-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere biefstuk met pepersaus !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 uur gewacht op de pizza. Zonder excuses. Gaan we niet meer bestellen. Pizza was wel lekker.

, 21-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super!

, 10-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat aan de late kant. Prima product.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fijne service en heel goed eten.. de spareribs zijn zo lekker zacht, het vlees valt zowat van het bot af ???

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza, goed warm, salami soms wel wat te dik gesneden plakjes. Bezorging perfect op tijd.

, 03-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima service en kwaliteit!

, 20-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op zich lekker gegeten ( shoarma pizza 2 x en een kinder pizza margaritha), maar had gevraagd om wat extra saus omdat de vorige keer toen we besteld hadden ( 2 kapsalon) het heel droog was en amper saus bij zat maar wat extra saus gevraagd. Kwam de bezorger aan de deur (had met ideal betaald) dat ik € 9,- moest betalen alleen voor de extra saus, toen zei ik laat de saus maar zitten dan. Kregen 1 bakje saus p. p. gratis. Vond ik wel heel weinig. En er zou bij de bestelling ook een blikje cola zitten en die zat er ook niet bij. Vind het niet echt goede service. Terwijl dat juist zo belangrijk is. Zal niet snel meer wat bestellen. Terwijl ik het eten wel erg lekker vindt.

, 12-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was 10 minuten te laat

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling werd op het door ons gewenste tijdstip bezorgd maar helaas waren de pizza's al wel te veel afgekoeld. Da's jammer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ik had een pizza besteld voor mijn moeder. omdat ze de bel niet hoorde, werd ik gebeld. lief en zorgzaam. dank jullie wel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

tip top service, maar een beetje meer groente op de pizza vegetariana zou ik zeer waarderen

, 05-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker pizza, en goede bezorging. Kortom Toppie.

, 04-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde erg lang

, 02-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima bezorging en hele lekkere pizzas

, 27-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Friet was slap erg jammer, want we bestellen hier vaak en frietjes zijn hier erg lekker krokant en goed gekruid bezorging duurde ook langer dan was aangegeven

, 24-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling via internet liep goed en de bestelling werd warm en snel aangeleverd. Is voor herhaling vatbaar.

, 23-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza's waren helaas niet erg warm moesten het opwarmen in de magnetron. Nog nooit eerder gehad

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel vai de website te bestellen en te betalen. Redelijk snel bezorgd. Pizza's zeer goede kwaliteit en lekker. Goede prijs.

, 16-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb al meerdere keren pizza's besteld bij Pinokkio, altijd naar volle tevredenheid. Gister was de Prosciutto echter signifant kouder dan de Margherita. Ik vond de ham ook niet goed meegebakken. Jammer want dit ben ik niet gewend van jullie. Hopelijk volgende keer weer beter.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerst een bestelling van een verkeerd adres gekregen. Vervolgens lauw eten. Gebeld en we kregen nieuwe warme gerechten maar de bestelling klopte niet. Na 3x was ik er echt klaar mee. Weer gebeld kreeg weer nieuwe aangeboden maar vond dat onzin. Zo blijf je eten weg gooien. Het was 3e keer iig warm. Volgende keer krijgen ze een kans om het goed te maken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit zoals wij gewend zijn

, 02-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

alles prima en top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima

, 19-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was snel bezorgd (15 minuten eerder dan aangegeven) en het was veel (ik kon het allemaal zelfs niet op eten). Het was ook heel warm en lekker. Patat had misschien wel iets minder gekruid/zout mogen zijn, maar dat was niet heel storend.

, 12-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ondanks dat mijn bestelling niet bezorgd werd door een fout van Pinokkio toch alle lof hoe dit is opgelost door later alsnog te bezorgen en de betaling terug te geven, dat vind ik netjes ????????

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals we gewend zijn: prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bij de bsrelling hadden we aangegeven dat we het graag om 20:30 uur bezorgd wilde hebben maar jullie kwamen een uur te vroeg. Zodat we ook niet alles opkreegen omdat we verwachtte dat jullie later kwamen, zonde van het eten. Voogende keer beter op de gevraagde bezorgtijd letten!

, 19-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijke pizza's en goede bezorging. Het zou fijn zijn als er een optie was om alvast online een fooi te geven want aan de deur heb ik nooit iets. Wel heel erg bedankt bezorger!

, 14-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Meschien handig als je bij de pizza ook frisdrank kan kiezen zonder koolzuur

, 11-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede pizza,lekker van smaak

, 04-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's ! Op donderdagavond binnen het halfuur bezorgt.

, 31-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden 1pizza en shoarma + spareribs ( zoet) besteld en helaas zat er geen shoarma bij , wat moet je op zo'n moment ..... bellen ??? terwijl je eten koud word ,is erg jammer , we bestellen regelmatig op zondag een menu :-(((

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk, niets op aan te merken! Bezorging was voor de derde keer op rij meer dan een half uur te laat. Vorige keer zelfs vergeten en de keer daarvoor ook drie kwartier later dan dat afgesproken was. Heel jammer, jullie zijn een goed bedrijf. Maar dit is wel een puntje van aandacht. Weet niet of wij nog bestellen bij Pinokkio..............................

, 29-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen regelmatig pizza's, maar deze keer waren de pizza's lauw tot koud bezorgd. Hebben beide niet alles opgegete

, 20-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bakje Saus was leeggelopen in het zakje bij het blikje Cola. Pizza was als nog erg lekker. Vorige keren was alles XXXX dus ja kan gebeuren.

, 18-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was perfect op tijd, bovendien nog gloeiend heet. Vriendelijke bezorger. Kortom...TOP!

, 17-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze keer was weer goed!

, 03-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was goed. Alleen jammer dat ze het gratis blikje cola niet had een nee bezorgd.

, 29-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Toppie die Calzone

, 18-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza niet heel warm, wel goed van smaak

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza QF met Cola L besteld met aflevering om 1745. Pizza QS met regular coke werd bezorgd om 1715. Drie keer niet goed! Gebeld en na een half uur kwam de juiste bestelling.

, 28-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed online werkend programma, en heerlijke pizza's

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top top top !!!! Beter kan niet !!! Altijd lekker

, 22-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had om spaghetti gevraagd maar kreeg penne. Extra portie patat waren ze vergeten, maar stond wel op de rekening. Eten was lauw maar niet warm. Vervolgens word het extra portie patat nageleverd en werd het nogmaals in rekening gebracht. Het eten kwam veelste laat. Grote teleurstelling als je visite hebt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk online bestellen,goed warm de shoarma en spare ribs ,saté saus wat waterig en licht van kleur

, 12-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had 17 uur afgesproken. Was 17.30 voor de pizza's bezorgd werden

, 12-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als ik sambal heb besteld zit het er niet Bij! En dit is niet 1x gebeurd.

, 06-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Werkt perfect. Binnen 20 min. bestelling in huis!

, 06-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De 2 calzone"s waren goed op tijd gebracht . Ik had alleen gevraagd of ze 1x een calzone zonder kaas wilde doen , maar bij openmaken zat er toch een beetje kaas bij !!

, 06-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was niet warm, spaghetti was ok. Aangegeven met €50 te betalen maar bezorger kon niet gepast terug betalen

, 31-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zw waren er sneller dan de site vertelde, vriendelijke man die het kwam bezorgen. TOP

, 25-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima op tijd en goede warme lekkere pizzas

, 23-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon heel goed, prima pizza's, waren bij bezorging goed heet en aflevering voor beloofde tijd wat keurig per mailtje wordt door gegeven. Aanrader!!!

, 22-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza en super hoe je via de mail op de hoogte word gehouden over je bestelling. Zeker een aanrader.

, 16-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima :)

, 09-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden 2 pizza besteld waarvan 1 niet helemaal gaar. We hebben gebeld en kregen meteen een nieuwe pizza bezorgd! De klantvriendelijkheid was helemaal top! Helaas was deze ook niet helemaal knapperig.

, 05-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en het eten was nog goed warm. Makkelijk om via iDEAL te kunnen betalen.

, 30-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelproces via www.pinokkiohillegom.nl ging prima. Afhandeling loopt dan via SideDish. Gratis blikje fris naar keuze bij online bestellen en betalen. Een pizza die bezorgd wordt, is altijd net iets warmers en steviger dan een pizza die je ter plekke eet of zelf haalt. Maar smaak is niets mis mee hoor!

, 07-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zeer snellen bezorging

, 06-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Waarom € 1,50 bezorgkosten en een gratis frisdrank?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op een zondag, waar ze zelf aangaven dat het een uur zou duren, stond het binnen 15 minuten op de stoep! Top geregeld

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer erg lekker.

, 17-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In eerste instantie verkeerde pizza's geleverd gekregen, maar daarna keurig goedgemaakt. De pizza's zijn top!

, 16-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd een perfecte snelle levering en goede kwaliteit van ditmaal de vegetarische dubbel gevouwe pizza en de zoete spare ribs, een zeer tevreden klant.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was goed. Wij hadden alleen een bericht achter gelaten over een bestelling vorige keer. Dit was via hungry.nl en we kregen daarbij 25 % korting. De kwaliteit was alleen beduidend minder ! En dat zijn we niet gewend van Pinokkio. Zoals mijn man schreef: we willen geen korting maar wel goed eten. Geen goede reclame als mensen voor het eerst zouden bestellen. We hebben alleen geen reactie ontvangen op ons berichtje. Beetje jammer ....

, 06-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorgtijd was 15 min eerder dan aangegeven. Eten was goed zoals gewend

, 02-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfecte service en de pizza's zijn altijd formidable! Chapeau voor pinokkio!

, 01-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 27-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten. Warm geleverd. Vriendelijke bezorger

, 16-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit prima, maar het zou leuk zijn als het of sneller bezorgd werd, of als de site had aangegeven dat de wachttijd ca. een uur was.

, 16-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed en snel bezorgd

, 04-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel,zoals altijd lekker en niet te duur

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede, duidelijke website. Makkelijk om bestelling te plaatsen. Vriendelijke bezorger en heerlijk eten, alles lekker warm, goede porties en vers! Kortom voor herhaling vatbaar????

, 28-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle bezorging van 5 super lekkere pizza's

, 14-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza hawai special en mondial besteld en wederom weer heerlijk!

, 13-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede spare ribs en een heerlijke pizza. En de bezorging was snel.

, 01-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Overheerlijke Pizza's en een drankje erbij gekregen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

pizza was heerlijk en op tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza's waren heerlijk en we kregen ook nog 2 gratis drankjes :)

, 25-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spareribs zijn heerlijk zoals altijd bij Pinokkio, en de shoarma is verrukkelijk!

, 16-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gister besloot ik pizza's te bestellen n.a.v. een actiecode die ik kreeg omdat ik bij een eerdere bestelling een klacht had. De klacht is goed opgepakt; de pizza's waren dit keer goed warm. Ik bestelde 2 pizza's Prosciutto en 1 pizza Vegetariana. Echter bleek de kok een foutje gemaakt te hebben, we kregen een Napoletana thuis ipv de Vegetariana. Na een belletje werd de juiste pizza al gauw bezorgd. Dus wederom goed opgelost!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

altijd super lekker !!! aanrader

, 11-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De calzone shoarma en de calzone Pinokkio gegeten. Wat eehn heerlijke pizza's! Bezorger snel en vriendelijk. Top! Raad het iedereen aan.

, 07-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke spareribs en salami pizza! Goede en snelle service, zeker op zondag.

, 29-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza. Beter als Domino's

, 22-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten! en de bezorging is redelijk snel. echt een aanrader!

, 20-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer vlotte bezorging (na 17 minuten al). Pizza's waren erg lekker en makkelijk besteld!